Igennem de seneste mange år – jeg har undervist i IT siden 1999 – er jeg løbet ind i mange forskellige hjemmeside løsninger. Lige fra Microsoft Publisher og Frontpage til en række forskellige CMS løsninger. Jeg skal ikke kede dig med hvad de hedder, men jeg vil gerne slå et slag for, at hvis en vinder skal kåres, bliver det ubetinget WordPress. Og nu skal du bare høre hvorfor.

Stor brugervenlighed

WordPress er et særdeles brugervenligt system, som man relativt hurtigt kan lære at kende. Man kan som nybegynder godt bygge sin egen hjemmeside, men hvis du fx får mig til at bygge struktur, layout og design, vil du ved hjemmesidens aflevering få et kursus i, hvordan du selv redigerer indholdet efterfølgende. Dette kursus er inkluderet i prisen.

Fleksibelt og godt

Desuden er der udviklet så mange skabeloner og småprogrammer til WordPress, så man tror det er løgn. Udviklere fra hele verden udvikler og designer disse temaer og plugins, som kan tilføre din hjemmeside den ønskede funktionalitet. Dette kunne fx være et e-learningsystem eller en velfungerende webshop med online betaling og hele molevitten.

WordPress = Open source

WordPress er open source, og det betyder at udviklerne sidder rundt omkring i hele verden og gør systemet bedre løbende. Det betyder at det altid er muligt at få support og hjælp, hvis det brænder på. Det betyder også at hvis systemet pludselig har en usikkerhed, vil nørderne hurtigt tage affære og få lappet hullerne.

Søgemaskineoptimering

SEO – Search Engine Optimization – eller på dansk: søgemaskineoptimering er vigtigt for at din hjemmeside bliver fundet i Googles søgeresultater. Heldigvis er WordPress et meget anerkendt system til hjemmesider blandt kræsne søgerobotter.

Kort fortalt har jeg lyst til at ridse følgende fordele op ved at anvende WordPress som web system:

  • Brugervenlighed
  • Stor fleksibilitet
  • Stor fællesskab og support
  • SEO-venlighed
  • Regelmæssige opdateringer og sikkerhed

Få et uforpligtende tilbud på ny hjemmeside

Hvis du er blevet nysgerrig på at få en hjemmeside bygget i WordPress, giver jeg gerne en kop kaffe på femtesalen i centrum af Svendborg. Her vil jeg i løbet af en lille god times tid demonstrere nogle af de hjemmesider, som jeg har bygget, og du vil få en smagsprøve på, hvor enkelt det er at redigere indholdet på hjemmesiden, når den først er bygget.

Hvis du skulle blive så interesseret at du ønsker sådan en størrelse, giver jeg gerne et uforpligtende tilbud på en WordPress hjemmeside. Bemærk at når hjemmesiden er bygget færdig og afleveret, er det din ejendom.