Er WordPress virkelig gratis?

Ja, den er god nok. WordPress er gratis at anvende. Dette fabelagtige open source websystem bliver vedligeholdt af folk fra hele verden, og der sker løbende forbedringer. Næsten for godt til at være sandt.

Er WordPress udsat for hackerforsøg?

De fleste websystemer i dag er generelt hårdt ramt af hackerforsøg. Især WordPress, som bruges på over 100 millioner hjemmesider. Hackere vil gerne ramme så mange på én gang, og derfor går mange hårdnakket efter at finde svagheder i WordPress. Bemærk dog at WordPress opdateres med jævne mellemrum for at lappe eventuelle huller.

Holder du kurser i WordPress

Ja, det gør jeg med jævne mellemrum. De fleste kurser holdes på Fyn (Odense og Svendborg), men planer om WordPress kurser i Jylland er på tegnebrættet.

Hvad koster en WordPress hjemmeside?

Det er et af de bedste spørgsmål, man kan stille en nørd som mig. Svarer et nemlig slet ikke enkelt at besvare. Prisen afhænger af den tid, der skal bruges på projektet, hvilket vil være det korte svar. Et længere svar vil inkludere meningsfyldte ord som: - Design - Funktionalitet - Antal sider - Billeder - Tekst - Etc.