Virksomhedens hjemmeside i WordPress

Er du på udkig efter en ny hjemmeside, eller skal du til at starte op helt fra bunden? Så kan jeg hjælpe dig! Jeg tilbyder at bygge dit website op i et open source (gratis) system, der hedder WordPress. Hjemmesider i netop dette herlige websystem er verdens mest brugte og det er der en god forklaring på.

WordPress er verdens mest udbredte system, og det har en række spændende fordele:

  • Systemet er gratis
  • Hjemmesiden er nem at opdatere
  • Masser af muligheder for at tilføre hjemmesiden funktionalitet
  • WordPress fås i tusindvis af flotte designs

Og så kan du til enhver tid få nogen til at hjælpe dig videre med hjemmesiden, hvis du løber sur i det! Det er bl.a. her at du kan trække på min ekspertise.

Hvem bruger systemet?

Inden du nu siger ja tak til en hjemmeside i Word Press, tænker du måske på, om det er et lille system, som ingen bruger, eller om der er tale om et anerkendt websystem, som også de store virksomheder anvender. Svaret er enkelt: WordPress bruges også af de helt store virksomheder. Det er ikke kun små og mellemstore virksomheder, som får konstrueret hjemmesiden i dette gedigne system.

Skal jeg nævne eksempler på brands, som bruger dette websystem (CMS), kunne det fx være

  • Sony
  • Apple
  • The Rolling Stones
  • The Sun Herald
  • BBC
  • MTV

Igennem de seneste år har jeg hjulpet mange virksomheder i Svendborg – og på Sydfyn generelt – med en hjemmeside i Word Press. Det gennemgående træk er at alle samstemmende finder systemet let at bruge, og det betyder at mange af disse mindre firmaer nu selv opdaterer deres hjemmesider, fordi det er så enkelt. Desuden gør jeg en ære i at sætte virksomheden ind i brugen af hjemmesiden. Dette gør jeg blandt andet ved hjælp af et minikursus eller en skriftlig manual, skabt til netop din virksomhed.

Hvorfor vælge WordPress?

Når du står over for at skulle vælge en løsning til din nye hjemmeside, kan det nemt virke som en uoverskuelig opgave at navigere i det store hav af muligheder. Der findes nemlig mange såkaldte CMS-løsninger. WordPress beviser sit værd gang på gang.

Brugervenlighed og Fleksibilitet
WordPress er kendt for sin brugervenlighed, hvilket gør det til en favorit blandt både nybegyndere og professionelle. når de skal redigere hjemmesidens indhold. Med et intuitivt kontrolpanel kan du nemt tilføje indhold, skifte temaer og installere plugins. Derudover er WordPress ekstremt fleksibelt, hvilket betyder, at du kan skabe alt fra en simpel blog til en avanceret e-handelsplatform. Denne alsidighed er en af de primære grunde til, at WordPress er så populær. Jeg har holdt kurser i WordPress her i Svendborg, og kursisterne er begejstrede for systemet, når hjemmesiden skal i hus.

Masser af temaer og plugins
WordPress har et imponerende bibliotek af temaer og plugins, som giver dig mulighed for at tilpasse din hjemmeside præcis som du ønsker det. Temaer kaldes også for skabeloner, og det er temaet, som styrer hjemmesidens design/layout. Plugins kalder jeg somme tider for “apps”, som gør at du tilfører funktionalitet til hjemmesiden. Det kan fx være et Google kort der viser din virksomheds placering i Svendborg.

SEO – søgemaskineoptimering
En af de største fordele ved WordPress er dens SEO-venlighed. Systemet er designet til at være søgemaskinevenlig, hvilket gør det nemmere for din hjemmeside at rangere højt på Google. Med de rette plugins, som fx Yoast SEO, kan du endda forbedre din on-page SEO og øge dine chancer for at blive fundet online. Og hvem vil ikke gerne have noget ud af en spritny hjemmeside?

Stærkt Community og Support
Fordelen ved WordPress er desuden at mange hjemmesider er udviklet i dette system. Det betyder at der sidder nørder i hele verden og gør det løbende bedre. Det betyder også du som virksomhedsejer relativt let kan finde en ekspert, som kan hjælpe dig, hvis du går i stå.

Gratis open source
Endelig er WordPress en gratis løsning. Systemet er gratis, og mange temaer og plugins er tilgængelige uden omkostninger eller til en meget lav pris. Dette gør WordPress til en attraktiv platform for både små virksomheder og store organisationer, der ønsker at minimere udgifterne til webudvikling. Hvis du hyrer et bureau til at konstruere hjemmesiden for dig, er det altså ikke selve WordPress, du betaler for. Det er de timer, som lægges i projektet.

Besøg mig
Skulle du have fået blod på tanden, serverer jeg gerne en kop kaffe eller te her på femtesalen midt i Svendborg. Jeg bor tæt på kollektiv trafik, parkeringspladser og taxaer, så det er ikke transporten hertil, der bør være et problem. Faktisk bor jeg blot et stenkast fra de flotte bronze-munke, der står på Klosterplads ved Svendborg Banegård.

Læs mere om WordPress:

Nogle gode råd om WordPress

Hvad koster en hjemmeside egentlig?

Officiel hjemmeside

WordPress hjemmesider i forskellige prisklasser