Hjemmeside uden abonnement

Leder du efter muligheden for at få konstrueret en hjemmeside i Svendborg uden abonnement? Så kan du roligt læse videre, idet jeg skaber hjemmesider til små og mellemstore virksomheder uden abonnement. Faktisk skaber jeg hjemmesiden, hvorefter det er virksomhedens ejendom.

Lad os prøve at sammenligne hele affæren med en firmabil:

Hvis din virksomhed har brug for en firmabil, er der forskellige løsninger. Du kan leje, lease eller købe firmabilen. Leje og leasing er jo en form for abonnement, mens ejerskabet siger sig selv: når du har købt firmabilen, er det din og du kan gøre med den, hvad du har lyst til. Du kan vælge at fortsætte med at bruge sælgerens værksted, eller du kan bruge en ekstern mekaniker, hvis noget skal fikses på bilen.

Det er sådan set samme udgangspunkt jeg står ved, når jeg sælger hjemmesider til små og mellemstore virksomheder. Sammen finder vi ud af hvordan hjemmesiden skal fremstå, og når arbejdet er tilendebragt, er hjemmesiden din. Du kan herefter selv vælge om du vil fortsætte samarbejdet med mig, eller om du foretrækker at anvende en anden webdesigner fremadrettet.

Hjemmesiden er din ejendom

Heldigvis fortsætter de fleste samarbejdet med mig. Dette sker for eksempel via mit klippekort, hvor man typisk køber 10 klip, á 15 minutter. mange foretrækker også, at jeg 3-4 gange pr måned tjekker, at teknikken bag hjemmesiden er opdateret. Disse 2 løsninger er dog helt frivillige, så på den måde tvinger jeg ikke nogle abonnementsydelser ind i vort samarbejde.

En hjemmeside uden abonnement er altså din ejendom, når den overleveres til dig. Du får et minikursus i at vedligeholde indholdet på hjemmesiden ved overlevering, og derved er det slet ikke sikkert at du har brug for mig efterfølgende. Jeg synes selv, at det er den mest fleksible løsning, du kan komme i nærheden af, og som sagt er du altid velkommen til at tilvælge nogle af mine tjenesteydelser.

Jeg udarbejder hjemmesider i WordPress, verdens mest udbredte system til hjemmesider. Det gør jeg fordi, at det er det bedste system, og fordi at du derved altid kan finde en anden ”mekaniker” ude i byen, hvis noget på hjemmesiden skal justeres. Jeg har en masse dygtige kolleger, som gerne hjælper dig videre – men jeg håber naturligvis at du fortsætter samarbejde med mig.

Prisen for en hjemmeside

Prisen for en hjemmeside uden abonnement varierer meget. Igen har jeg lyst til at bruge firmabilen som metafor: hvor stor en firmabil har du brug for, snakker vi diesel eller strøm, og har du specifikke krav til bilens design? Vi kan sagtens sammenligne dette med en hjemmeside: hvor mange sider har du brug for, er du kræsen med hensyn til design og layout, skal den kunne noget særligt (fx webshop) og bringer du selv billeder og tekster til indholdet?

Kontakt mig med henblik på et helt uforpligtende møde:

Skriv: allan@bojsen.dk

Ring: 2972 0955