Webshop i Svendborg

Detailhandlen har det svært i disse tider, og det skyldes især at handlen på nettet – webshops – tager en del af den omsætning, som tidligere lå i de fysiske butikker i Svendborg og andre handelsbyer. Derfor er der al mulig grund til at overveje at få bygget en webshop, som kan fungere som supplerende indtægtskilde.

Det er der allerede en del butikker i Svendborg, der gør. Vinylen i Møllergade er et enkeltstående eksempel. Denne butik er drevet af frivillige kræfter, og som supplement til salget i den hyggelige kælderbutik, er der butikkens webshop, som tiltrækker kunder fra hele landet. Af og til viser det sig nemlig, at Vinylen har plader på lager, som er svære at skaffe i fysiske butikker i Odense, København, Århus og Aalborg.

Nye varer skal præsenteres

At drive en velfungerende webshop er hårdt arbejde. Intet kommer af sig selv, og selv om du eksempelvis bestiller et firma som mit til at konstruere webshoppen, stopper arbejdet ikke ved overlevering. Der skal hele tiden lægges nye varer i webshoppen, og man skal have styr på ens lager. Det er jo meget uheldigt at sælge noget i en webshop, som måske er udsolgt.

Faktisk plejer jeg at sammenligne en webshop med en fysisk butik. Den fysiske butik skal jo også vedligeholdes. Vinduerne skal pudses, gulvet skal støvsuges, og varerne skal præsenteres så indbydende, at kunderne ikke kan holde fingrene fra dem. Man skal også sørge for at informere om varerne i butikken, og når kunden alligevel har bevæget sig ind i butikken, kunne det være man skulle forsøge sig med lidt mersalg.

Besøg mig på Klosterplads

Lidt derhen efter foregår det også med en webshop. Den skal designes, så den fremstår pæn og overskuelig. En webshop skal være totalt nem at navigere rundt i, og kunden skal føle sig tryg, når hun bevæger sig fra produkt til produkt. Varerne skal beskrives på et let sprog, og billederne af produkterne skal sidde lige i skabet. Desuden er det altid godt med yderligere information om varegrupperne, så kunden fornemmer, at man ved noget om det man sælger.

Jeg sidder på Klosterplads i Svendborg og arbejder til dagligt med verdens mest udbredte system til hjemmesider. Det hedder WordPress, og her er det muligt at koble et webshop modul på hjemmesiden, så man både har hjemmeside OG webshop i én løsning. Det er da smart.

Hvad koster en webshop?

Prisen på en webshop varierer meget. Nogen foretrækker at jeg bygger alt op og lægger varer i shoppen, mens andre foretrækker at jeg står for alt det basale, mens de selv lægger varer ind i den virtuelle butik på internettet.

Du er altid velkommen til at tage kontakt til mig. Så får vi en god snak om dit behov, og vi lægger en god plan for processen, så du føler dig og tryg og i gode hænder – lige som dine kunder skal mærke det, når de handler i din webshop.

Skriv: allan@bojsen.dk

Ring: 2972 0955