WordPress kursus i Svendborg på Fyn

Bojsen IT hjælper dig med konstruktion af din næste hjemmeside, men jeg holder også it-kurser med henblik på online tilstedeværelse. Datoen for det næste kursus er nu på plads. Det kommer til at dreje sig om et grundlæggende kursus i WordPress, hvor du lærer WordPress at kende fra bunden.

Tirsdag den 1. marts klokken 09 – 16

Og det bliver stensikkert en rigtig god dag, hvor der bliver god tid til at gå lidt i dybden med WordPress universet. Dette inkluderer blandt andet

  • Sådan installerer du WordPress
  • Oprettelse af nye sider
  • Et blik på blogindlæg/nyheder på hjemmesiden
  • Sådan skaber du den gode menu
  • Vi placerer billeder og videoklip på siderne
  • Logo og andet grafik på WordPress hjemmesiden
  • Så nemt kan du skifte design
  • Se nogle af de geniale ekstra-ting til din hjemmeside
  • Sådan tager du en backup af hjemmesiden

Det i sig selv er jo lidt af en mundfuld, og det skal da også pointeres, at det er et WordPress kursus, som tager afsæt i de basale områder på en WordPress hjemmeside.

Kurset henvender sig til …

Kurset henvender sig især til små og mellemstore virksomheder, som længe har ønsket sig en ny hjemmeside, men som måske passer lidt ekstra på pengene. Ved at tage på dette kursus får I et godt indblik i, hvad en WordPress hjemmeside byder på, og I får utvivlsomt lyst til at bygge den næste firma hjemmeside op i dette populære websystem (CMS).

Der skal straks advares om at I bliver stærkt afhængige af WordPress, når I først er kommet i gang. I mit virke har jeg konstrueret adskillige WordPress hjemmesider, og jeg har endnu ikke hørt en kunde ærgre sig over, at det blev WordPress, som blev iværksat som fundamentet.

Brugervenligheden er stor i WordPress, og når først design og funktionalitet er på plads, bliver det daglige vedligehold nemt, overskueligt og helt ubesværligt.

Tag på WordPress kursus i Svendborg

Hvem er dette WordPress kursus ikke for?

Jeg er blevet spurgt om dette kursus egner sig til hjemmeside-ejere, som allerede i dag bruger WordPress? Dertil er svaret at det gør det nok ikke … Hvis du allerede har en grundlæggende forståelse for WordPress, vil du nok føle, at noget af tiden på kurset bliver spildtid.

Nogen har spurgt om jeg kan hjælpe dem med det tema, som er valgt på lige netop deres WordPress hjemmeside? Dertil er svaret, at det kan jeg formentlig ikke. Hvis udgangspunktet er, at 10-15 kursister sidder med hver deres tema, er det helt umuligt for mig at nå vejen rundt. Desuden er hvert tema i WordPress konstrueret individuelt, og jeg kan umuligt kende alle temaer til WordPress. Der findes nemlig over 30.000 temaer.

Jeg kan dog fortælle at et ”fortsætter-kursus” er under udarbejdelse. Der bliver tale om et formiddagskursus i WordPress, hvor du bliver klædt godt på til mange spændende emner inden for dette geniale blogsystem / hjemmesidesystem.

Kurset finder sted i Svendborg, blot 20-30 minutters kørsel fra Odense, hovedstaden på Fyn … Det finder sted i Fremtidsfabrikken, som er et iværksætterhus i Svendborg. Bus og tog er 2 minutters gang fra Fremtidsfabrikken, og der er parkeringspladser ved Fremtidsfabrikken.

Tilmelding og mere om dette WordPress kursus.