Webdesigner i Svendborg

Igennem en årrække har jeg arbejdet som webdesigner i Svendborg. Egentlig startede min karriere som webdesigner i 1990’erne, da Microsoft Publisher pludselig landede på min harddisk. I Publisher var indbygget en smart HTML converter, så man slap for at skulle skrive HTML-koder. Det gjorde Publisher for dig.

Senere landede Microsoft Frontpage på min computer. Her var der virkelig tale om et kvantespring, når det handler om webdesign, og jeg erindrer stadig de mennesker i Svendborg, som havde samme lidenskab som mig: der var tale om en revolution! Microsoft Frontpage havde en række funktioner indbygget, som har aldeles geniale, og vi var mange, der var sikre på, at Frontpage var vejen frem. Igennem en række år underviste jeg i Kursuscentret på Svendborg Erhvervsskole, hvor vi afholdt en lang række kurser i Frontpage.

webdesign-svendborg

Mit første møde med CMS webdesign

Indtil jeg i slutningen af 1990’erne blev ansat som blandt andet webdesigner på freelance basis på portalen 1klik.dk. Her oplevede jeg for første gang, hvad CMS betød. Jeg husker stadig den form for pafhed (!), som ramte mig, da jeg online via ADSL skrev en artikel direkte ind i en CMS-løsning og gemte hele molevitten online, hvorefter den var synlig med det samme. Her skulle jeg altså ikke først gemme en tekst i et program på min computer, hvorefter dokumentet skulle uploades til en server. Det hele på 1klik foregik online. En kæmpe revolution for sådan en som mig.

Jeg står gerne til rådighed som webdesigner, hvis du bor i Svendborg eller et andet sted på Sydfyn / Fyn. Men jeg hjælper også andre virksomheder fra både Jylland og Sjælland.

Efter disse CMS oplevelser var jeg ikke i tvivl om CMS var vejen frem, og jeg har siden dengang arbejdet en hel del med forskellige CMS løsninger. Jeg husker stadig mine hyggelige debatter og diskussioner med gode kolleger i Kursuscentret på Svendborg Erhvervsskole, som forsvarede Dreamweaver. Jeg kan sagtens se deres argumenter for at bruge Dreamweaver. Jeg forstår det bare ikke …

Hvilken løsning er bedst for din virksomhed?

I dag handler det for dig om at finde den bedste egnede CMS løsning, hvis du skal bruge et godt websted. I min optik handler den gode hjemmeside om, at du får den produceret i et system, som hurtigt bliver dus med. Webdesign er jo et meget bredt begreb, så jeg anbefaler helt klart at du ser forskellige løsninger an, inden du beslutter dig.

Det handler i høj grad om tillid.

Jeg har i de seneste mange år haft en finger med i spillet, når det handler om it og internet i Svendborg. Jeg har arbejdet med webdesign i en årrække, og jeg har skrevet om it i Fyns Amts Avis (Svendborgs stolte dagblad) igennem cirka 10 år. Og så har jeg som før skrevet arbejdet en del med forskellige CMS løsninger.

Det betyder at jeg har arbejdet med webdesign i systemer som

  • PHP Fusion
  • Simple CMS
  • CMSimple
  • Concrete5
  • Drupal
  • Joomla
  • Wix
  • Typo3
  • Umbraco

webdesign-blaa

Webdesign i WordPress

Og I dag arbejder jeg udelukkende som webdesigner med WordPress. WordPress er et godt system til virksomheder, som ønsker en brugervenlig hjemmeside i et brugervenligt miljø, hvor du relativt nemt kan opdatere indholdet på hjemmesiden. Godt webdesign handler nemlig om at skabe den perfekte ramme til det rigtige formål.

Til dagligt holder jeg til huse på Klosterplads 9, som ligger i hjertet af Svendborg, og jeg vil elske at invitere dig ind til en god kop kaffe, hvor jeg gerne vil demonstrere hvor godt og brugervenligt WordPress er. Jeg rykker dog også gerne ud af de trygge rammer. Derfor: hvis du inviterer mig på et besøg på din virksomhed, kommer jeg gerne ud til en god snak om webdesign anno i dag.

Du kan ringe til mig på 2972 0955. Eller skrive: allan@bojsen.dk

Emne: responsivt webdesign
Tid: lige her og nu
Sted: Svendborg eller andetsteds
For hvis skyld: din