Udvikling af hjemmesider på Langeland

Driver du virksomhed på Langeland, vil jeg gerne give dig et uforpligtende tilbud vedrørende sparring om hjemmeside. Hjemmesider er den bedste måde at præsentere din virksomhed på. En hjemmeside har en bunke enestående muligheder, som andre medier ikke kan hamle op med. Derfor handler det i dag om at præsentere sin virksomhed på så mangfoldig vis som overhovedet muligt. Lad mig give nogle eksempler på hvad du kan bruge en opdateret hjemmeside til.

Beskriv dine produkter

Du har muligvis en virksomhed på Langeland, og mange af dine nuværende kunder er folk og firmaer, som bor i Rudkøbing eller andre byer på Langeland. Nu handler det måske for dig om at skaffe kunder, som bor andre steder. Der er måske virksomheder på Tåsinge eller Svendborg, som ikke kender til dine produkter. Den opdaterede hjemmeside er en enestående mulighed for dig at beskrive dine produkter, så alle på og udenfor Langeland kan se hvad du kan byde ind med.

Ved hjælp af tekst og fotos kan du beskrive dine produkter eller ydelser. Et foto siger mere end 1000 ord, og det er da også den mulighed som man bør udnytte, når produkter skal præsenteres over for potentielt nye kunder. Du går måske efter kunder fra en bestemt egn af Danmark, og du kan beskrive dine produkter på hjemmesiden, således at teksten retter sig direkte til denne målgruppe.

Digitale fotos er nemme at integrere på en hjemmeside, og jeg råder altid folk til at lægge de gode billeder på hjemmesiden, mens mindre gode fotos bør holdes væk fra hjemmesiden. Jeg hjælper dig gerne med ideer til tekster og fotos til netop din hjemmeside. Og husk at det samme billede sagtens kan bruges flere gange i forskellige udformninger.

Videofilm på hjemmesiden

En anden genial måde at præsentere dine produkter på, er at få skabt små videofilm og videoklip, der viser og demonstrerer dine produkter. Nogen tænker måske, at det bliver alt for dyrt, men du kan rent faktisk nå langt med en relativ ny smartphone eller iPad, hvis du skal konstruere videofilm til hjemmesiden.

Du kan sågar med fordel bruge den meget flotte natur på Langeland til at præsentere dine produkter. Pak bilen og kør et sted hen, hvor naturen matcher dine produkter. Stengade Strand, Bagenkop Havn, Lohals eller ved Tranekær Slot. Mulighederne er mange på Langeland, og det er kun din fantasi, der sætter grænsen.

Når lokationen er på plads, går du i gang. Forinden har du naturligvis gjort en lille drejebog klar, så du ved hvordan præsentationen i grovetræk skal være. Husk at videoklippet ikke behøver at være ere end 30-60 sekunder langt. Og jeg vil klart anbefale dig at skabe 2 korte videofilm i stedet for 1 lang.

Kontaktformularer virker

Når du ønsker kontakt med kunderne, er det vigtigt at de kunder som besøger din hjemmeside, kan skrive direkte til dig. Forestil dig at kunder fra Svendborg eller Faaborg finder din hjemmeside i Google. De bliver interesseret i dine produkter eller ydelser, og nu er næste skridt at tage kontakt til dig.

Derfor er det vigtigt at du har kontaktinformationerne lagt tydeligt frem på hjemmesiden. Du skal som minimum servere et telefonnummer, en e-mailadresse og en kontaktformular, således at det bliver let at få fat i dig. Hjemmesider i dag er heldigvis i klar fremgang hvad dette angår, men jeg ser stadig hjemmesider, hvor man nærmeste skal have den store lup frem for at kunne finde kontaktdata.

En hjemmeside skal være nem at navigere rundt på, og hvis visse ting bliver for svære at klikke sig frem til, risikerer du at kunden klikker væk fra hjemmesiden.

Hjælp til hjemmesider

Hvis du er interesseret i at høre flere gode råd omkring webdesign og hjemmesider, kommer jeg gerne til Langeland og tager en snak med dig. Jeg bor i Svendborg, hvilket blot er 20 minutters kørsel fra Rudkøbing. Dette møde skal ikke koste dig en krone og er naturligvis helt uforpligtende. På mødet tager vi en snak om dine behov og ønsker til en hjemmeside. Jeg har tidligere udviklet hjemmesider for virksomheder på langeland. Dels fik vi i godt samarbejde oparbejdet hjemmesiden for Langelands Hjertestarterforening, og jeg hjalp også med en WordPress løsning til LED Mark ITS. I øjeblikket står den på konsulentopgave for Kristine Karlshøj, som er ved at bygge ny hjemmeside op i et andet WordPress tema.

At stable en hjemmeside på benene kan virke helt uoverskueligt for mange, men i realiteten kan vi konstruere din hjemmeside på relativt kort tid, hvis grundelementer som tekst og fotos er klar. Teksterne hjælper jeg gerne med til at få skrevet, og hvis din virksomhed mangler fotos, kan vi sandsynligvis finde velegnede fotos på Pixabay og bruge disse, indtil du eventuelt får taget dine egne fotos.

Jeg konstruerer hjemmesider i WordPress, som er verdens mest anvendte system til hjemmesider. Webdesign er en personlig sag, og jeg hjælper dig gerne frem til det design, som du synes din hjemmeside bør have. Jeg har som nævnt tidligere hjulpet med hjemmesider til folk og virksomheder på Langeland, og som sagt er du meget velkommen til at kontakte mig med henblik på et uforpligtende møde omkring din næste hjemmeside. Jeg dukker gerne op på din virksomhed, uanset om vi snakker om Lohals, Tranekær, Rudkøbing, Humble, Lindelse eller Bagenkop. Eller en helt anden by på Langeland.

Jeg sender dig gerne eksempler på nogle af de hjemmesider, som jeg senest har konstrueret.

Send mig en mail eller ring til mig på 2972 0955.

Hvis du en dag kommer til Svendborg, er du velkommen til at besøge mig på Klosterplads 9, 5. sal, hvor jeg har kontor. Ring dog i forvejen, så jeg kan nå at have kaffen klar.

Jeg glæder mig til at tage en snak med dig om din kommende hjemmeside.