Styrk din SEO

Du har brugt en masse ressourcer på at få skabt den perfekte hjemmeside til din virksomhed. Nu sidder du på kontorstolen og lurer på et centralt spørgsmål:

Får du nok ud af hjemmesiden? Har det været en god investering?

Tja, alt er relativt, og måske er du godt tilfreds. Det er jo ikke sikkert at hjemmesiden skal tiltrække nye kunder. Mit postulat vil dog være markant modsættende: Selvfølgelig skal hjemmesiden tiltrække nye kunder, og det gør den blandt andet ved at den optimeret til de kræsne søgerobotter hos Google og Bing. Her får du tips til hvordan du kan styrke din SEO på hjemmesiden.

Relevant indhold

Når du kigger på de respektive sider på websitet, er det vigtigt at du fokuserer på ét emne pr side. Du skal overbevise Fætter Google om, at du er ekspert på fx fliserens. Det gør du ved at forklare indgående om fliserens, metoder og virkemidler. Undlad at blande gulvrens ind i indholdet. Så bliver robotten forvirret.

Opret en blog

En måde at få skrevet en masse nyttigt indhold på, er at oprette en blog på hjemmesiden. Lad dig ikke afskrække af ordet blog. Det er bare et begreb. Skriv relevante indlæg om fliserens i sommerhuskvarterer, på terrasser, i parker, om hvordan du griber det an und so weiter. Robotten vil opfatte dig som guru!

Tjek hjemmesiden på telefonen

Et vigtigt aspekt er hvordan hjemmesiden klarer sig på smartphones. Derfor kan du med fordel lige tjekke om den opfører sig ordentligt på din telefon. Husk at mange kunder finder dig via søgninger i Google, mens de venter på bussen eller på at kaffen løber færdig. Tænk at vi stirrer så meget på den lille telefon…

Husk dine links

Når du nu er på hjemmesiden, så husk at linke dine sider sammen. Det gør ikke spor at du på undersider linker til andre undersider. Eller at du gør det på forsiden for den sags skyld. Hvis du skriver et indlæg om fliserens i sommerhuset, kan du sagtens linke hen til indlægget, der handler om de ingredienser du bruger i væsken.

Er der fart på?

Hjemmesiden må ikke være for langsom. Så tænker de kræsne søgerobotter, at hr Jensen og fru Hansen ikke orker at vente på indholdet. Du skal derfor lige tjekke om hjemmesiden er hurtig nok. Det er en god ide at optimere især fotos, så de ikke er for tunge i forhold til web.

Lad mig hjælpe dig videre. Jeg kender til nogle gode tricks, som måske kan skaffe flere kunder ind i din virksomhed via hjemmesiden. Jeg taler et sprog, de fleste forstår.

Ring: 2972 0955

Skriv: allan@bojsen.dk