Ny hjemmeside?

Så er du landet hos en person, der kan hjælpe dig videre. Jeg hedder Allan Bojsen og jeg har arbejdet med hjemmesider siden midten af 1990’erne.

Jeg har dels undervist i at konstruere hjemmesider, og i dag hjælper jeg små og mellemstore virksomheder med ny hjemmeside.

Og jeg hjælper også gerne din virksomhed.

Hvad er dit behov?

Mange spørger som noget af det første:

Hvad koster en ny hjemmeside?

Det er desværre et spørgsmål, der er meget svært at svare enkelt på. Prisen for en ny hjemmeside afhænger nemlig af den tid, der skal bruges på projektet. Derfor er jeg nødt til at vide mere om netop dit web-projekt, inden jeg tør skønne en pris for hjemmesiden.

Tidligere bedrifter?

Mange spørger som noget af det næste:

Har du eksempler på hjemmesider, som du har konstrueret?

Ja, det har jeg da helt bestemt. Hvis du klikker ind på disse eksempler, kan du se nogle af de hjemmesider, som jeg har skabt her inden for de seneste 4-5 år.

Bemærk at hjemmesiderne kan se anderledes ud i dag, idet mine kunder altid bliver tilbudt et minikursus efterfølgende, så de selv fremadrettet kan redigere og opdatere hjemmesiden.

Skal vi tage en snak?

Mange spørger derefter:

Skal vi ikke tage et indledende møde, inden vi går i gang for alvor?

Absolut! Det er vigtigt at vi begge føler os godt tilpas i hinandens selskab, og det er alfa omega at vi får forventningsafstemt projektet, inden vi går i gang.

Derfor synes jeg du skal tage kontakt til mig. Enten via formularen ovre til højre eller ved at ringe til mig.

Hvilken CMS anvender du?

CMS står Content Management System. På dansk: hjemmesidesystem. Groft sagt.

Og jeg arbejder udelukkende i WordPress. Igennem årene har jeg haft mange forskellige hjemmesidesystemer i hånden, men da jeg for år tilbage tjekkede WordPress ud, var jeg ikke i tvivl om, at det er det bedste på markedet.

Så hvis en anden hjemmesideudbyder angriber og siger, at det ikke passer, er det helt op til dig og vurdere, hvem du tror på. Mange slår et slag for Joomla, Magento, Drupal, Wix eller Typo3, og jeg skal ikke gøre mig til dommer for om det er skidt eller kanel. Jeg har blot lyst til at påpege, at jeg vurderer WordPress som det mest fleksible hjemmesidesystem.

Der er i tusindvis af ekstra værktøjer (plugins) til WordPress, der er oceaner af templates (temaer), og så kan du næsten altid finde en WordPress-haj, der kan hjælpe dig videre, hvis du kører fast. Læg dertil, at brugerfladen i WordPress er overskuelig og brugervenlig, og at du relativt hurtigt får indblik i, hvordan din hjemmeside fungerer.

Når jeg afleverer din næste hjemmeside, tilbyder jeg dig et minikursus. På dette kursus lærer du at vedligeholde hjemmesidens indhold, og jeg sætter det op, så det er let at oprette nye sider og indlæg/nyheder. Alt det lidt mere opbyggende i WordPress behøver du ikke at bekymre dig om.

Skriv eller ring, hvis du ønsker at høre mere. Jeg taler et sprog, de fleste forstår.

Telefon: 2972 0955

E-mail: allan@bojsen.dk