IT klippekort

Mit IT klippekort går ud på følgende:

Du kan købe 1 klip, 5 klip eller 10 klip á 15 minutter.

Mange opgaver kan nemlig løses inden for et kvarter, og så ser jeg ingen grund til at du som kunde skal betale for 30 eller 60 minutter. Derfor opererer jeg i tidsintervaller á 15 minutter, og skulle du sende mig en mere omfattende opgave, som eksempelvis tager 40 minutter at løse, koster det 3 klip på kortet.

Hvad kan du bruge klippekortet til?

Du bruger nu en webløsning, som hedder WordPress. Denne løsning er du forhåbentlig blevet rigtig glad for. WordPress er en god CMS løsning, som langt de fleste holder af. Dér, hvor det somme tider går galt for WordPress-ejere, er når løsningen skal opdateres.

Der sidder nemlig folk, som konstant forbedrer WordPress, så af og til udsendes der opdateringer, som gør WordPress bedre og mere sikker.

Et andet aspekt er de såkaldte plugins. Plugins er små ekstrafunktioner til din hjemmeside, fx en kontaktformular. Ofte opdateres disse plugins til smartere og mere sikre versioner. Det er derfor en god ide at opdatere sådanne størrelser, når opdateringer ligger klar.

Du kan selv følge med i om der er plugins, der skal opdateres. Du finder ud af det ved at logge ind på din hjemmeside og bemærke, om der er et tal ud for Plugins ude til venstre, når du er i hjemmesidens Backend (eller Kontrolpanel) – altså der hvor du redigerer tekster mv.

Et klip kan fx også bruges, hvis du skal bruge hjælp til at gøre billeder klar til hjemmeside samt indsætning – en opgave som jeg af erfaring ved driller mange.

Hvordan ser det ud med antal besøgende på websitet? Overvej at få lagt noget statistik på websitet, så du holder øje med hvor mange besøgende du får besøg af, hvilke og hvor mange sider de læser samt hvor de kommer fra. Jeg hjælper dig med at installere Google Analytics på dit site.

Måske har du spørgsmål vedrørende SEO, altså søgemaskineoptimering. Her kan et kvarters snak i telefonen måske være afgørende for at du kommer videre. Jeg skriver jo også tekster for kunder, og her kan klip naturligvis også komme i spil.

Endelig synes jeg det er værd at bemærke at et klip også kan bruges til at tage en backup af dit website. Jeg har investeret nogle penge i et smart program, som på god vis tager en sikkerhedskopi af dit website. Det er jo meget rart at have sådan en backup, hvis det en dag skulle gå galt…

Prisen for mit virtuelle klippekort er følgende:

  • 1 klip á 15 minutter:         250 kroner
  • 5 klip á 15 minutter:        1000 kroner
  • 10 klip á 15 minutter:      1800 kroner

Ved at købe et klippekort kan du altid kontakte mig og bede mig om at udføre en opgave. Stopuret sættes først i gang, når selve opgaven går i gang, og når opgaven er løst, trykkes der på stopuret. Alt afhængig af opgavens omfang koster det dig x antal klip ud fra tidsomfang.

Hvis du vil investere i et klippekort, eller hvis du ønsker mere info om klippekortet, er du velkommen til at kontakte mig. Pr. mail eller pr telefon: 2972 0955