Hjemmesider Svendborg

Forleden dag talte jeg med en kunde i telefonen. Hun havde fundet mig i Google. Hun var nemlig på udkig efter et firma, der kunne hjælpe hende med hjemmesider i Svendborg. Det var åbenbart lidt af en udfordring, da Google tilsyneladende ikke bugner med den slags firmaer.

Men man kan altså sagtens gøre brug af Bojsen IT fra Svendborg til den slags. Hjemmesider er en vigtig kanal for firmaer i alle størrelser. Nogle firmaer bruger hjemmesider som en slags forlængede visitkort, mens andre bruger hjemmesider særdeles strategisk. Personligt er jeg ikke i tvivl om, at hjemmesider naturligvis skal bruges så klogt som muligt, og når man nu alligevel sætter en hjemmeside proces i gang, kan man lige så godt få det meste ud af besværet. Sagt med et smil på læben/blink i øjet.

Hjemmesider som visitkort: jeg har mødt mange virksomheder og kursister i Svendborg, som har lyst til at høre mere om de såkaldte visitkort hjemmesider. Hvad kan de bruges til – og er det ikke bare spild af penge, spørger mange. I mine øjne er en visitkort hjemmeside langt mere nyttig end mange umiddelbart tror. Ud over at man kan aflevere sit navn, telefonnummer og kontaktinfo, kan hjemmesiden bruges som showroom for de tjenester, ydelser og produkter som firmaet lever af. Ved at præsentere dette i form af læsevenlige tekster på hjemmesiden er der god sandsynlighed for at nye kunder finder dit firma via Google. Jeg er helt klart fortaler for den dynamiske hjemmeside, som opdateres løbende – og dette kan jeg også hjælpe dig med – og ved at servere friske opdateringer signalerer dit firma liv, aktivitet og dynamik.

Hjemmesider med potentiale: Denne punchline skrives også med et blink i øjnene, men ikke desto mindre kan alle firmaer i Svendborg nyde godt af deres hjemmesider, hvis de ønsker det. Læg nu jeres produkter og ydelser ud på jeres hjemmeside, så kommende kunder kan læse mere om jer, inden de kontakter jer. Jeg ser ikke den store udfordring i at få beskrevet disse varer og tjenester på hjemmesider så indgående som muligt, og jo mere kvalitet der er i beskrivelserne, jo bedre venskab får I med Googles kræsne søgerobotter. Hjemmesider kan også bruges til meget andet. Videoklip er en rigtig smart måde at præsentere sig selv eller firmaet på. Og videoklip kan sagtens klares med en nyere smartphone eller tablet. Du kan også koble din hjemmeside sammen med de sociale medier og på den måde skabe ekstra opmærksomhed virksomheden. Læg de gode historier på din hjemmeside og gør opmærksom på historien via facebook, Instagram eller hvad der nu passer bedst til lejligheden.

Bojsen IT hjælper dig videre med hjemmesider i Svendborg. Og odense. Og Skjern. Og mange andre danske byer. Igen skrevet med et smil på læben. Kontakt mig og fortæl om dine hjemmeside tanker. Jeg er god til at lytte, og jeg sælger dig ikke en Porsche, hvis du har brug for en Skoda eller Peugeot.

Ring til mig på 29720955 eller skriv: allan@bojsen.dk