Gør hjemmesiden endnu bedre

Måske sidder du og er godt tilfreds med virksomhedens hjemmeside. Den er pæn, og designet sidder lige i skabet. Faktisk er du rigtigt godt tilfreds med farver, grafik og fotos, og der er ikke nogle fingre at sætte på hjemmesiden. Og så forsøger jeg alligevel at skubbe en smule til dig ved at servere gode forslag til ekstra funktionalitet, som gør din hjemmeside endnu bedre.

Det handler om gode plugins til WordPress hjemmesider, og et handler både om gratis plugins samt om plugins, der koster en dollar eller to … Ofte får du rigtigt gode plugins til nul kroner, men somme tider kan det godt betale sig at betale lidt mønt for et plugin, som derved kan spare dig for tid og ærgrelser over at tilpasse funktionaliteten.

Her får du nogle friske bud på plugins til WordPress, som jeg anbefaler varmt. Har du gode input til andre plugins eller har du en kommentar til de plugins, som jeg nævner her? I så fald er du mere end velkommen til at bidrage med en kommentar herunder.

Yoast – det bedste SEO plugin

Min egen største plugin favorit er Yoast SEO. SEO står for Search Engine Optimization, og det handler altså om at skabe så gode placeringer i Googles søgeresultater som muligt. Yoast SEO hjælper dig med at gøre din hjemmeside endnu mere attraktiv over for Googles kræsne søgerobotter, og dette plugin guider dig i den rigtige retning.

Yoast SEO er gratis, men der er mulighed for at tilkøbe ekstra services.

Download Yoast SEO

Ninja Forms – smarte kontaktformularer

Når det handler om at komme i kontakt med kunderne, er det efter min mening særdeles vigtigt, at du har en god kontaktformular på din hjemmeside. Jeg ved godt at mange foretrækker at sende en email eller ringe til din virksomhed, men nogle kunder foretrækker at bruge kontaktformularer direkte fra hjemmesiden. Ninja Forms er et smart plugin, der hjælper dig med at skabe netop den kontaktformular, som du har brug for.

Ninja Forms er gratis – og du kan tilkøbe ekstra funktionalitet

Download Ninja Forms

Woocommerce – webshop på hjemmesiden

Hvis du producerer fysiske produkter eller ting, som folk kan købe, kan du overveje at oprette din egen webshop. Woocommerce er et gratis plugin, som på ganske få minutter tilfører en webshop-del til din hjemmeside. Det er relativt hurtigt at komme i gang med at oprette din egen webshop, og en guide hjælper dig igennem de basale trin.

Woocommerce er gratis – og du kan købe ekstra funktionalitet.

Download Woocommerce

TablePress – tabeller på hjemmesiden

Har du brug for at sætte ting op i en tabel på hjemmesiden? Det kan godt være lidt af en udfordring i WordPress, så derfor er det rart at have det gratis plugin TablePress ved sin side. Du definerer selv hvordan din tabel skal se ud, og avancerede muligheder gør, at du kan tilpasse tabellen til det design du ønsker.

TablePress er gratis – men du kan tilkøbe ekstra extensions.

Download TablePress

Akismet Anti-spam – undgå spamkommentarer

Endelig ønsker jeg at slå et slag for Akismet, som er et antispam plugin, der hjælper dig med at sortere alskens robotkommentarer fra på din hjemmeside. Måske giver du dine kunder mulighed for at skrive en kommentar på din hjemmeside, men dette medfører ofte spamindhold fra robotter på nettet. Med en Akismet konto kan du sortere skidt fra kanel.

Akismet er gratis

Download Akismet