I gang med WordPress – nemt!

Hvis du som privatperson eller virksomhed går med planer om at forny dit website, er der masser af muligheder at vælge imellem, hvis det handler om hjemmesidesystemer. Nogen foretrækker Joomla, mens andre vælger Drupal, Typo3 eller hvad de end måtte hedde. Bojsen IT anbefaler det gratis system WordPress.

WordPress blev i første omgang udviklet med henblik på at være et blog system. Med dette system kunne alverdens bloggere nemt og hurtigt få deres budskaber ud på nettet, og WordPress viste sig at være så enkelt og nemt at gå til, at det blev et hit over hele verden. Siden er WordPress blevet forbedret på mange leder og kanter, og i dag bruges WordPress også som et fuldblods hjemmesidesystem til websites generelt.

Det betyder at din virksomhed med fordel kan få glæde af en hjemmeside, som er udviklet i WordPress. Systemet er helt gratis, og dér hvor det kommer til at koste dig ressourcer er når et design skal sættes op og diverse menupunkter, tekster og billeder skal implementeres i verdens mest udbredte websystem. Det kan du i realiteten selv stå for, hvis du tager et kursus i WordPress eller hvis du læser/ser nogle gode tutorials på nettet og på YouTube.

Kræver IKKE en nørd eksamen

Du kan også vælge at hyre et firma til at hjælpe dig med arbejdet. Bojsen IT arbejder udelukkende med WordPress, og du er velkommen til at ringe til mig på tlf. 2972 0955 for at høre nærmere.

Men grundlæggende er systemet et stærkt og samtidig enkelt system at gå til. Mange CMS løsninger har den irriterende skavank, at det næsten forudsætter en nørd-eksamen at få det hele til at spille sammen, men sådan er WordPress heldigvis ikke. Inden du beslutter dig, vil jeg gerne demonstrere hvor nemt dette labre system er. Ring til mig – så finder vi et tidspunkt hvor jeg kan vise dig dette labre hjemmeside system.

Basalt set er fremgangsmåden med en WordPress løsning lige ud ad landevejen:

  • Du installerer WordPress på dit webhotel
  • Du finder et design som du kan lide og arbejder hen imod dette
  • Du opretter menupunkter
  • Du lægger tekster og billeder på sitet
  • Du optimerer sitet imod Google
  • Du opdaterer sitet løbende

For mange virksomheder er dette en ordentlig mundfuld. Ikke alle virksomheder har en person, som har dette ansvar i det daglige, og her anbefaler jeg varmt, at du som ansvarlig i virksomheden afsætter ressourcer af til dette arbejde – fra A til Z. Jeg har god erfaring med sådan en web proces, og hjælper dig hellere end gerne. Ring til mig: 2972 0955

Gode kort med en WordPress

Min påstand er at din virksomhed står med gode kort på hånden, hvis I vælger WordPress løsningen. Du får et website bygget op i et moderne system, som løbende forbedres af it-fagfolk fra hele verden. Websitet er nemt at vedligeholde, men jeg hjælper også gerne med en generel vedligeholdelse.

Dit design bestemmer du selv, og du kan vælge imellem titusindvis af forskellige designs. Nogle er gratis – andre koster lidt.

Du lægger funktionalitet på sitet, som dækker din virksomheds behov. Måske har du behov for ekstra kobling til de sociale medier. Måske har du brug for en online booking. Måske er du afhængig af en online kalender. Måske ønsker du en webshop. Systemet her magter det meste!

Det behøver ikke at være så omfattende, som det ser ud på papiret. Jeg hjælper dig gerne i gang, og jeg garanterer naturligvis at din kommende hjemmeside er responsiv (mobil- og tabletvenlig).

Læs mere om systemet på www.wp-danmark.dk

Læs en gratis dansk manual: www.isentekst.dk/wordpress-manual/manual-til-opdatering-wordpress.htm

Læs om Bojsen IT klippekort