Freelance webmaster

Bojsen IT i Svendborg tilbyder hjælp til små og mellemstore virksomheder, som leder efter en freelance webmaster. At drive en hjemmeside er lidt af en stor opgave, og ofte ser man grumme eksempler på, at hjemmesider falder hen – uopdaterede og uinteressante. Det synes jeg naturligvis, at du skal råde bod på.

Det er en kendt hemmelighed, at mange virksomheder forsømmer at vedligeholde firmaets hjemmeside, og det kan i yderste konsekvens have kedelige følgevirkninger. Lad os se på nogle af disse.

Kunder forsvinder

Virksomhedens hjemmeside er et vindue udadtil. Jeg formoder at du fik skabt en hjemmeside med henblik på at skaffe nye kunder og informere nuværende kunder om dine produkter, ydelser og tjenester. Når folk udefra besøger din virksomheds hjemmeside, forventer de altså at få et eller andet med sig. Løber de imidlertid ind i en uopdateret hjemmeside, risikerer du at de forlader hjemmesiden med det samme. Med andre ord risikerer du at miste et lead for en god, ny handel. Ved at bruge mig som din freelance webmaster sikrer du dig, at hjemmesiden hurtigt og nemt bliver opdateret.

Googles robotter mister interessen

Hvad næsten værre er, hvis Googles søgerobotter mister interessen for din hjemmeside. At man pludselig forsvinder fra de gode placeringer er ensbetydende med færre besøgende på hjemmesiden og dermed også færre antal potentielle kunder. Robotterne bruger forskellige parametre for at placere din virksomheds hjemmeside højt i søgeresultaterne, og et af disse parametre er hyppighed af opdateringer.

Freelance webredaktør i Svendborg

Jeg holder til i Fremtidsfabrikken i Svendborg og kan hjælpe dig som freelance webmaster og webredaktør. Hvorfor overveje at bruge mig som freelancer? Jo, det kan ser være mange gode grunde til – lad mig nævne nogle væsentlige.

– Erfaring

Jeg ved hvad det handler om. Jeg har arbejdet med internettet i mange år, og så har jeg en indgående forståelse for hvor vigtigt det er at have en god og opdateret hjemmeside kørende. Derfor kan jeg bidrage med input til hvordan vi får sat din hjemmeside i et godt, fremadkørende gear.

– Viden

Desuden ved jeg en hel dog om Google. Jeg kender til de vigtigste faktorer der gør, at netop din virksomheds hjemmeside bliver placeret højt i Google. Ved at hyre mig som freelance webmaster og webredaktør sikrer du dermed at vi får sat skik på indholdet på hjemmesiden.

– Økonomi

Og så lad mig fremhæve den økonomiske side af sagen. Hvis du eller en ansat skal varetage opgaven, risikerer din virksomhed at gode kompetencer bruges de forkerte steder. Brug jeres viden til det I lever af og lad en freelance webmaster sørge for, at hjemmesiden fungerer. Du slipper for at betale en månedsløn til projektet, og du betaler kun for den tid jeg bruger på opgaven.

Jeg kan hjælpe din virksomhed

Interesseret i at høre mere om ideen her? Jeg bor til dagligt i Fremtidsfabrikken ved Svendborg Havn (den gamle rutebilstation tæt på banegården). Jeg har været webmaster og webredaktør i mange år, og jeg ved hvad jeg taler om.

Inviter mig på en kop kaffe og lad os drøfte mulighederne. Du er naturligvis også velkommen til at kigge ind til mig i Fremtidsfabrikken, hvis du vil videre mere om freelance webmaster og webredaktør.

Allan Bojsen, tlf. 2972 0955 – eller skriv