Lytte! Det er en af de vigtigste sanser en it supporter og web-mand skal besidde. Hvis man ikke lytter opmærksomt til kundens behov eller spørgsmål, serverer man ikke den rette vare.

Netop at lytte er en af mine mærkesager, og jeg kan hjælpe dig med forskellige emner, herunder

Allan kan sit kram, han kan forklare sig, så det er til at forstå. Da min webside blev hacket, reagerede han hurtigt og konsekvent, indtil den kørte igen. Da jeg skulle have redesignet min side, kom han med flere ideer, og hvis jeg ikke var helt med på dem alle, kom han uden brok bare op med en ny ide. Allan er hurtig på tasterne med løsninger, som letter det daglige arbejde, og hvis jeg har glemt nogle metoder eller koder, er han altid klar til at hjælpe. Og så gør det ikke noget, at han har et hyggeligt gemyt. Selv efter flere år er Allan stadig en fornøjelse at arbejde sammen med!