Jeg kan med det allervarmeste anbefale Allan Bojsen. Jeg havde behov for en god hjemmeside, da jeg har opstartet virksomhed med misbrugsbehandling og psykoterapi. Jeg havde mange forventninger omkring IT – kvaliteten og hjemmesiden. Alle mine forventninger er indfriet og meget mere til. Allan er et varmt, behageligt og kreativt menneske og ikke mindst top Professionel at arbejde sammen med.

Langelandsterapeuten.dk

Ronney Johansson

Jeg kan på det varmeste anbefale Allan, hvis man skal have hjælp til hjemmeside. Allan har været venlig og imødekommende, og han har tålmodigt lyttet, vejledt og derefter kreeret en hjemmeside, som er blevet bedre, end jeg havde håbet.
Tak for samarbejdet.

Anna Parsum, Aktiv Læring


Tak for sidst. Jeg skulle hilse og sige, at det var en supergodt hjemmesidekursus.

Anders Holmskov, LAG MANK


Mange tak for din altid gode service og opdateringer! Vi er overbevist om, at vores hjemmeside ikke kan være i bedre hænder og vil meget gerne fortsætte vores aftale.

Mette Kristensen, Svendborg Wave


Hej Allan

Vi er yderst tilfredse med den service vi får.
Lone Buhl, Dansk Distribution


Hej Allan,

Fantastisk! Er der noget du ikke er i stand til at løse?

Husk at holde styr på hvad jeg skylder dig! Det er som sagt en af de regninger, hvor jeg ærligt talt mener at jeg får noget for pengene!
Anders Bager Eriksen, Historiske Rejser ApSHej Allan
Tusind tak.  Jeg vil gerne bestille et nyt klippekort. Du er hurtig, effektiv og den venligste IT kyndige i verden.
Julie Kjær-Madsen, Loop Company


Hej Allan. Jeg er yderst tilfreds med dit arbejde og din indsats (smiley)
Mikkeline Gliese, Garnoteket, Svendborg


… Så Allan du bliver ved med at imponere mig med topløsninger på mine udfordringer.
Anders Bager Eriksen, Historiske Rejser ApS


Kære Allan. Tusind tak fordi du så hurtigt sporede dig ind på de ønsker jeg havde til min hjemmeside. Jeg er ekstrem glad for dit arbejde, din effektivitet – og din pris 😉
Torben B. Nielsen, www.handymand.eu


Tusind tak for tekniske opdateringer, Allan. Jeg kan i øvrigt se, at jeg har en rigtig god placering på Google og flere begynder at finde mig via den vej.
Lotte Kandelsdorrf


Den digitale verden udvikler sig hele tiden, men har du først været på et WP-kursus hos Allan, er du forsikret inden for WP-verdenen i mange år. Jeg tog selv et kursus for mange år siden, og den viden, som Allan lærte fra sig dengang, er byggestene til min nye hjemmeside. Allan er en behagelig og dygtig person, som giver dig et solidt vidensfundament, så du kan lave din egen hjemmeside.
Julie Borg Damsbo, Contexter.dkKære Allan
Tusinde tak for dit slid.
Jeg tror ikke du ved hvor meget det betyder for os, at have en IT mand som dig. Altid klar med et svar og 100 % ærlighed. Det værdsætter vi begge meget.
Cammilla og Mette, Sanseinstruktør.dk


Allan fra Bojsen IT er dygtig til konsulentarbejde inden for WordPress. Han er hurtig til at løse udfordringer om WP-websites, der skal opdateres, eller nye plugins der driller.

Fra første færd har vi følt os i trygge hænder. Allan formår at lytte til vores ønsker og kommer ofte med inputs til forbedringer. Jeg har kun godt at sige om Allan, der får de bedste anbefalinger.
Martin, projektleder
Denker Media


Jeg har igennem et iværksætterforløb i Vejle, modtaget meget kompetent undervisning på et kursus i SEO af Allan. Kurset var henvendt nye iværksættere, som skulle søgeoptimere deres hjemmesider. Allans undervisning var fængende og relevant, og han formåede at gøre kurset spændende og vedholdende. Ingen spørgsmål var for dumme, og Allan underviste med hands-on på egen hjemmeside, så man gik derfra med konkret søgeoptimering og redskaber til at arbejde videre med det på egen hånd. Jeg kan varmt anbefale Allans undervisning. Stemmetræning v) Anna Klinkby


Èt et-dages kursus i SEO-optimering hos Allan er for en novice som jeg, er guld værd.  Det der virker stort, voldsomt og uforståeligt, bliver lige pludselig til ‘Nå, er det bare sådan det er …’. Tak for en berigende dag – jeg er i fuld gang med at fortsætte tilretningen af min hjemmeside, så frugterne kan høstes 😉 GitteSaldern.dk – Integral Sexolog, Aabenraa


Det var det bedste kursus på power up overhovedet (sagt om SEO-kursus i Spinderhallerne, maj 2019). Dorthe Broeng


Allan er lyttende og forstående, hurtig og effektiv. Han er i allerhøjeste grad dedikeret til det han laver og jeg vil give ham 10 ud af 10 store stjerner. Venlig hilsen styrkdithelbred.dk


Kære Allan
Tusind tak for et informativt, mega brugbart og konkret SEO-kursus.
Jeg er mere end glad for at jeg deltog og fik vejledning og at du delte din viden så gavmildt med os.
Kærligst Annette


Vi er et mindre firma som var blevet “brændt barn” som skyer ilden, efter et helt afsporet projekt med en anden “IT Expert” som formåede, ved den tidligere ejers pludselige død midt i en opstart både at udskrive virkelige astronomiske regninger og holde alle oplysninger for sig selv, hvorefter jeg måtte fjerne hjemmesiden, da den indeholdt forældede oplysninger.

Jeg kan give Allan mine bedste anbefalinger som en kompetent og forstående opgaveløser, som på kort tid fik sat på plads hvad vi umiddelbart manglede. Der vil også fremover være opgaver med vedligehold og forbedringer, hvor vi helt sikkert har fundet vores leverandør. Frank Hammargren, Thomsen & Co ApS


aktivvelvaere

Jane Elisabeth Frans arbejder som som kostvejleder


PS. Slå et slag forbi min nye hjemmeside, hvis du ikke har set hvor flot den bliver 🙂

Det er Allan Bojsens fortjeneste – ham kan jeg godt anbefale 🙂

Fra Gitte Sanders nyhedsbrev (december 2014)


Gør som Allan siger du skal gøre, og monster magic happens!

Bente Hovendal, woodnwonder


Dit kursus var super energi-givende, indholdsrigt og det var rigtig rart at få en masse input. Nogle ting bruger man gerne straks, fordi det kan man finde ud af – andre, de kommer til senere, når de næste skridt foretages…

Mette Kristensen Design


Allan ved alt om sociale medier – hammergod til at lære fra sig – lytter og får alle med  – Allan er i nuet!

Karin Andreasen, direktør, Future Farming


Jeg har haft fornøjelsen af at få undervisning af Allan Bojsen på KOIN-kursus som Esbjerg Erhvervsudvikling havde arrangeret. Han underviste i bl.a. i SEO og brug af sociale medier. Allan er en god underviser, der formår at fange ens opmærksomhed og interesse med både entusiasme og godt humør. Allan er en “nørd” indenfor faget og er meget engageret og dygtig. Jeg siger i hvert fald tak for god og spændende undervisning i Esbjerg.”

Christina Sandholdt Løppenthin Møller, AD Libitum – grafisk bureau


Marlene Nymann Bremholm, Segway Langeland:

marlene


Jeg brugte Allan i forbindelse med en grundlæggende SEO, hvilket han hjalp os særdeles tilfredsstillende med. Jeg giver Allan mine varmeste anbefalinger.

Janni Vindelev


Anbefaler på det varmeste min gamle lærer, IT nørd, mentor og guru, bedre hjælp får I ikke derude! Hvem husker ikke Allans altid fremragende, sjove og lærerige artikler i Faa.dk og nettips.dk.

Jørgen Skytte, Svendborg


Allan er en super samarbejdspartner! Den varmeste anbefaling herfra.

Birgitte Hasholt


Jeg vil varmt anbefale Allan til alle, som har brug for en dygtig, lydhør og iderig “hjemmesidemand”. Jeg har været super glad for vores samarbejde

Psykolog i Svendborg, Susanne Laden-Andersen


Den varmeste anbefaling herfra. Jeg har ofte brugt Allan til mine Punkt 1 butikker i Svendborg og Ringe – fremragende arbejde.

Torben Olsen, Punkt 1 Svendborg og Ringe


Kan varmt anbefale Allan – han er knalddygtig, og så er han også rigtig rar at arbejde sammen med.

Lis-Ann Kaas, Svendborg


Jeg har lige været på kursus under regi af Esbjerg Erhvervsudvikling. Kurset hedder KOIN. Kurset retter sig mod ejere og ansatte i små og nye virksomheder og handler om Markedsføring, Online Markedsføring og Salg.

Holdet er lige blevet færdig med modul 3 og 4: Online Markedsføring. Og hold da helt op hvor vi lærte meget om hvordan man sætter sin hjemmeside op, så man får optimalt udbytte af den. Og hvorledes man bruger de sociale medier til at markedsføre sin virksomhed. Eller synliggøre nye tiltag man laver i virksomheden.

Vores underviser i disse to moduler var Allan Bojsen. En mere vidende og dedikeret underviser skal man lede længe efter. Og så er han utroligt god til at gøre undervisningen interessant og levende. Man falder IKKE i søvn i Allans timer. Tværtimod kom der den ene lattersalve efter den anden. Og man skulle holde ørerne stive , for der blev bare fyldt på hele tiden.

Alt i alt et hamrende godt kursus. Tak til Allan og til Randi fra Esbjerg Erhvervsudvikling for at godt kursus.

Johnny Vikke Madsen, SavvyTec Consult ApS, Esbjerg.


“Jeg har arbejdet sammen med Allan i en længere periode og har i dén grad oplevet en motivation og et drive, der ikke ses så ofte.

Allan er fokuseret og engageret og løser de opgaver han bliver stillet overfor til fuld tilfredshed, og til tiden. Han leverer den “gode, gammeldags vare” hvor et ord er et ord og en aftale er en aftale.

At arbejde sammen med Allan har været en fornøjelse og jeg vil til enhver tid anbefale ham som samarbejdspartner.”

Kim Gam-Jensen


Efter et 2-dags kursus, med Allan Bojsen, i SEO og brug af de sociale medier i erhvervs øjemed, har jeg fået ændret og implementeret en masse af den ny viden. Det har resulteret i at min webshop, tcs-shop.dk, nu rater bedre på Google og konvertere bedre end tidligere.

Michael Lyng Wøldike, TCS Shop