bojsenboisen

Bojsen staves på mange måder. Igennem hele mit liv har jeg gentagne gange måttet stave mit efternavn for folk, og det være sig lige fra tandplejere til fodbolddommere… Bojsen er i og for sig ikke noget særligt efternavn, og mange i Danmark hedder Bojsen med J. Men der er også mange i landet, som hedder noget med Bojsen – bare stavet på en anden måde. I 2013 er der 578 danskere, som hedder Bojsen med J. I Danmark findes 3 personer, der hedder Allan Bojsen, og jeg er altså den ene af dem… Men Bojsen kan også staves på mange andre måder. Lad os kigge på nogle af disse.

Boisen IT

Nu lader jeg lige ordet IT stå bagved Boisen, så denne artikel dukker op, hvis man søger efter Boisen IT i Svendborg. Boisen med I er langt mere udbredt end Bojsen med J. Boisen er et efternavn, som 1009 danskere hedder her i 2013. 4 af disse hedder Allan Boisen. Boisen IT er altså et it firma i Svendborg, hvor indehaveren hedder Bojsen med J. Forvirret?

Boysen IT

Boysen IT er navnet på et it firma i Svendborg, hvor jeg dog hedder Bojsen med J. Søger man efter Boysen IT med Y finder man ud af at en anden nørd end lige Allan Boysen (som i mit tilfælde altså staves med J) hedder Jesper Boysen og skriver for Computerworld. Firmaet Boysen IT eksisterer så vidt vides ikke, men så er det jo godt at Boysen IT holder til i Svendborg, bare Boysen med J. Der er i øvrigt 2 eller færre, som hedder Allan Boysen med Y.

Bøjsen IT

En anden variant er navnet Bøjsen IT med ØJ. 47 danskere hedder Bøjsen, og hvis de driver et it firma, hedder dette firma måske Bøjsen IT. Der findes maks 2 danskere der hedder Allan Bøjsen, og det kunne da være skægt, hvis en af disse også driver et IT firma, især hvis det ligger i Svendborg på Sydfyn.

Disse linjer forfattes altså ikke for at forvirre dig, men for at hjælpe de folk, som søger efter Bojsen IT, men hvor Bojsen staves på en anden måde, end mit dåbsbevis fortæller. Nu håber jeg at Google accepterer artiklen her, så jeg også dukker op, hvis man skriver Boisen IT eller Boysen IT. Vi får se…

Hvis du skulle skrive Bojsen – hvordan ville du da gøre det? Ville du skrive Bojsen IT, Boisen IT eller Boysen IT? Eller ville du vælge an variant, for eksempel med ØJ, altså Bøjsen, eller en helt anden variant: Boyesen IT?

Hvordan staver kunderne mon dit navn? Sig til, hvis jeg kan hjælpe dig med at dukke op i Google på andre (fejl)-stavninger.

Og hvis du er nysgerrig efter at vide hvor mange, der hedder det samme som dig, kan du slå det på via Danmarks Statistik: http://www.dst.dk/da/Statistik/emner/navne/HvorMange.aspx