Ny hjemmeside?

Du landede på denne side, fordi du overvejer at få en ny hjemmeside. En frisk hjemmeside giver rigtig god mening, hvis du er ude efter en god og samtidig relativ billig markedsføring. Lad mig forsøge at redegøre for mit synspunkt.

  1. Investeringen holder pænt længe. Der er naturligvis udgifter forbundet med at få konstrueret en hjemmeside, men hvis du ser på hvor længe hjemmesiden i praksis holder, er udgiften absolut ikke vanvittig stor. Prisen for hjemmesiden afgøres af de krav og forhåbninger du har til siden, hvilket vi hurtigt får afklaret.
  2. Du er parat til at markedsføre dig i annoncering – både trykt og online. Konkret kan du tilføje din www-adresse på fx visitkort, mailsignaturer og brevpapir. Desuden vil en hjemmesideadresse gøre god gavn, hvis du annoncerer i lokale aviser eller andre medier.
  3. Du bliver en del af Googles enorme univers. Dine kunder anvender sandsynligvis Google, hvis de skal finde en leverandør til lige netop dit produkt. I dag er telefonbogen død. Folk starter computer, tablet eller smartphone op og googler sig frem til leverandøren. Her bør du også være.
  4. Hjemmesiden er dynamisk. Sammenlignet med fx en avisannonce har du mulighed for dagligt at ændre din online markedsføring via hjemmesiden. En avisannonce er statisk, og den mister hurtigt sin evne til at konvertere til kunder.
  5. Integrer mange af de moderne tiltag på hjemmesiden. Med moderne mener jeg så spændende ting og sager som dugfriske fotos, opdaterede produkttekster, videoklip og podcast. Alt dette kan du krydre med online salg eller tilbud om nyhedsbreve.

Helt uforpligtende

Brug formularen til højre. Så vender jeg tilbage til dig vedrørende tilbud på ny hjemmeside. Den bliver skabt i verdens bedste hjemmesidesystem, nemlig WordPress. Hjemmesiden vil fremstå moderne og brugervenlig, og du får et minikursus i at vedligeholde hjemmesiden, når den er færdig. Hjemmesiden vil naturligvis være pæn på computer, tablets og smartphone.