Er din virksomhed på de sociale medier?

De sociale medier bombarderer os dagligt med diverse budskaber. Mennesket er blevet en aktiv del på internettet, og når jeg skriver mennesket mener jeg blandt andet dine venner, kolleger, kunder og forretningsforbindelser. Jo, de florerer sandsynligvis på de sociale medier, mens du læser disse linjer. Og hvis du vil hjælpe mig, deler du denne tekst på de sociale medier ved at klikke på en af Dele-knapperne herunder.

Hvordan håndterer du og din virksomhed disse online medier? Er din virksomhed med på beatet, eller er I i tvivl om disse sociale medier overhovedet er nødvendige for jer? Hvis I stiller sidstnævnte spørgsmål, er I garanteret på spanden! Lad mig tage en snak med jer om de muligheder, som de sociale medier tilfører jeres virksomhed. Jeg hjælper jer med at etablere jer på eksempelvis Facebook, Google My Business, LinkedIn og Twitter.

I mine øjne skal enhver virksomhed have en Facebook side og en Google My Business. De sociale medier er vigtige – også i forhold til søgemaskineoptimering, hvor Google er blevet meget interesseret i at følge trafikken fra de sociale medier.

Det kan vise sig at være en rigtig god investering for jer at komme på fx Facebook og Google My Business med firmasider.

Få virksomheden på de sociale medier

0 svar

Læg en kommentar

Skriv gerne en kommentar
Du er meget velkommen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *