Assistance til hjemmesider

Måske læser du denne tekst, fordi du mangler assistance til firmaets hjemmeside! Den situation sidder mange virksomhedsejere nemlig i: de har fået etableret en flot hjemmeside, som de formentlig har betalt en del penge for. Overdragelsen forløb også godt, men når det kommer til den daglige vedligeholdelse erkender mange, at de ikke får det gjort.

En uopdateret hjemmeside kan vise sig at blive et selvmål! Fordi Google og mennesket ikke bryder sig om gamle nyheder.

Forestil dig følgende: du skal have pudset husets ydermure op. Du starter Google op og søger efter en murermester i nærområdet. Der er især to murermester, der fanger din interesse i søgeresultatet, så du klikker ind på den første hjemmeside. Her læser du en masse om murerens kompetencer og erfaringer, og der er billeder fra seneste projekter, kundeudtalelser samt opdaterede prislister.

På den anden hjemmeside erfarer du at mureren fik produceret hjemmesiden for 3 år siden, og at siden mere eller mindre står uberørt hen. Den forfalder.

Hvilken murermester vælger du?

Hvem passer og plejer din hjemmeside? Gør du selv det, eller har du en marketingperson, som har svært ved at nå det hele? Jeg kan hjælpe med nyttig, konkret og brugbar assistance til hjemmesiden.

Opdateringer af hjemmesiden er mere vigtig end du umiddelbart måske regner med.

  • Google foretrækker hjemmesider med dynamisk og opdateret indhold
  • Kunder er mistænkelige over for hjemmesider, som ikke opdateres. Er firmaet mon lukket?
  • Folk deler en masse på de sociale medier – blot ikke døde hjemmesider

Ved at hyre mig til at passe og pleje din hjemmeside sikrer du, at den opdateres meget hurtigt og kontinuerligt med de meddelelser, historier og generelle opdateringer, som enhver virksomhed gennemlever. Jeg rådgiver virksomheder omkring deres web-strategi, og det er sjældent, at 2 virksomheder har samme krav og ønsker til deltagelsen på det store internet.

Og du bestemmer selv hvor tit du ønsker mig på banen! Med andre ord bestemmer du selv hvor mange ressourcer du ønsker at lægge i din virksomheds tilstedeværelse på internettet. Overvej for eksempel at købe et IT klippekort til opgaven,

Ring til mig på 2972 0955 og lad os få en god snak om din virksomheds hjemmeside.

Allan Bojsen har designet en hjemmeside til mig. Vi har haft et inspirerende samarbejde, hvor Allan var meget lydhør overfor mine ønsker og forventninger. Alt i alt har jeg fået den hjemmeside, som jeg havde ønsket mig! Mine bedste anbefalinger til Allan Bojsens kompetence.