Hvordan har din virksomheds hjemmeside det?

Mange spørger mig ofte, hvilke opgaver jeg især lægger vægt på. Her er det ingen hemmelighed, at WordPress hjemmesider samt markedsføring af hjemmesider generelt er det, som mit hjerte brænder mest for.

De seneste 15 år har jeg undervist i brugen af IT i Kursuscentret på Svendborg Erhvervsskole, herunder WordPress, SEO (søgemaskineoptimering) og generel markedsføring på nettet (blandt andet sociale medier).

En af mine bekymringer på virksomheders vegne er, om de får nok ud af deres investering. Tænk sig at bruge flere tusinde kroner på en hjemmeside, hvis man intet får ud af investeringen.

Ved du for eksempel at du kan hyre mig som freelance webmaster?

Det bør ikke være sådan. Kontakt mig og lad mig kaste et blik på din situation!

Læs mine indlæg om web, SEO og meget mere

Webdesign

Webdesign – nogle tanker

Beskyt dig mod hackere

WordPress

En hjemmeside behøver ikke at være en videnskab. Jeg hjælper dig videre! Og du opdaterer den selv fremover! Og det sker i WordPress! Tjek!

Webshop

Handlen er for længst flyttet på internettet. Lad mig hjælpe din virksomhed med en moderne webshop – så dyrt behøver det heller ikke at være.

SEO

SEO står for Search Engine Optimization. SEO er nødvendigt, hvis man som virksomhed ønsker udbytte af websitet. Lad mig hjælpe din hjemmeside højere op i Google.

Webredaktør

Lad mig hjælpe jer med opdatering af jeres hjemmeside. En død hjemmeside er næsten lig med en ligegyldig hjemmeside. Lad os finde den bedste løsning til din virksomhed.

Jeg kan med det allervarmeste anbefale Allan Bojsen. Jeg havde behov for en god hjemmeside, da jeg har opstartet virksomhed med misbrugsbehandling og psykoterapi. Jeg havde mange forventninger omkring IT – kvaliteten og hjemmesiden. Alle mine forventninger er indfriet og meget mere til. Allan er et varmt, behageligt og kreativt menneske og ikke mindst top Professionel at arbejde sammen med.

Langelandsterapeuten.dk

Fantastisk! Er der noget du ikke er i stand til at løse? Husk at holde styr på hvad jeg skylder dig! Det er som sagt en af de regninger, hvor jeg ærligt talt mener at jeg får noget for pengene!

Mange tak for din altid gode service og opdateringer! Vi er overbevist om, at vores hjemmeside ikke kan være i bedre hænder og vil meget gerne fortsætte vores aftale.

Vi er yderst tilfredse med den service vi får.

Jeg kan på det varmeste anbefale Allan Bojsen, han er super dygtig, og han er hurtig og meget præcis i opgaveløsningen, og han er utrolig hjælpsom før, under og efter. Se eventuelt hjemmesiden: www.2xklinggaard.dk

Gør som Allan siger du skal gøre, og monster magic happens!